Suspension

Ook op het gebied van de vering op je motor weten wij raad als het gaat over veerafstelling of service van je veerelementen.

Veel mensen weten niet dat ook veerelementen moeten worden onderhouden. Een van de meeste vergeten dingen is je voorvorkolie, maar ook je olie en stikstof in je achter schokbreker hebben niet het eeuwige leven. Vergeet niet dat een slechte schokbreker niet alleen maar oncomfortabel is, maar ook een slechter contact met het wegdek geeft!

Dit heeft als resultaat dat er een langere remweg ontstaat en je gaat sneller onderuit in een bocht die net iets scherper was dan u had gedacht.

Voorvork service
– Vervangen van lekke kering, voorvorkolie, geleiderbussen.
– Het monteren van een set andere veren of een andere binnenwerk.
– Het aanbrengen van een coating op de binnen poten.
– Nieuwe binnen poten monteren.

Schokdemper service
– Vervangen van lekke kering, olie , en stikstof.
– Het monteren van een andere veer.
– Demping sim parket aan passen.
– Coating aan brengen op spindel

Stuurdempers
– Vervangen lekke kering en olie

Verlaging kits
Is je motor net te hoog? Een verlaging set kan uitkomst bieden. Er zijn veel mogelijkheden, de kosten hiervan hangen van je motor af. De ene motor kan met een andere set linkarmen toe en de andere motor moet de schokbreker worden ingekort. Er zijn dus veel mogelijkheden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Binnen poten
Het chroom van je binnenpoten af en steeds weer een lekkende kering als gevolg?
Schade gereden en je binnenpoten krom? Dan is het tijd om een nieuwe set binnenpoten te monteren. Vraag ons naar de juiste prijs voor jou motor.

Verhoging kits
Ga je het ruige terrein in en kun je wel wat extra bodemspeling gebruiken? Dan wordt het tijd om een verhoging set te monteren. Net als bij een verlaging set zijn hier ook veel mogelijkheden, neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.