Beste gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk en dat kunnen wij zeker bevestigen.
Door gebruik te maken van Snap-On gereedschap en veel speciaal gereedschap dat wij de afgelopen 20 jaar hebben aangeschaft kunnen wij bijna elke klus snel en vakkundig voor u klaren ook als het om niet standaard werk gaat.
De moderne motorfiets heeft vandaag de dag meer dan alleen maar sleutelgereedschap nodig. De computer is in een moderne werkplaats niet meer weg te denken. Wij hebben daarom een aantal jaren terug gekozen een Texsa servicecenter te worden zo dat wij altijd vernieuwend zijn op dit gebied, Dus service lapjes resetten, censoren in lezen, gasklephuizen afstellen enzovoort. Voor ons geen probleem.

Ook op het gebied van materialen en onderdelen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij gebruiken originele onderdelen of eerste vervangingsonderdelen zo dat u altijd top kwaliteit krijgt. Ook kunnen wij u ook helpen als het nog beter moet dan originele onderdelen. Bijvoorbeeld een andere schokbreker van Ohlins, luchtfilter van K&N of een paar andere remtangen van Brembo. Dit is voor ons geen probleem, wij helpen u hier graag verder mee.