Performance verhogend

Met 30 jaar deelname aan gemotoriseerde wedstrijd sport en meer dan 20 jaar ervaring als motortuner en motorfiets monteur heeft ons veel geleerd.
Uit onze wijze lessen kunt u veel voordeel halen als het gaat over betrouwbare motortuning of een complete motor revisie. Wij weten waar het over gaat.

Wat is motor tuning? Hoe haalt u meer vermogen uit uw motorblok dan dat die standaard wordtgeleverd uit de fabriek? Een andere uitlaad of uitlaadsysteem een K&N luchtfilter zijn wel de meeste voorkomende en voor de hand liggende manieren, maar niet de enige manieren.
De cilinderkop bewerken om meer doorstroming te bewerkstellingen, een andere nokkenas timing of een andere nokkenas monteren zijn een aantal voorbeelden. Verder kunnen we nog de krukas balanceren of een motor zo in elkaar zetten dat het het minste weer stand ondervindt als hij rond draait. Dit zijn maar een paar voorbeelden uit een enorme waslijst van mogelijkheden.
Ook het goed afstellen, of anders afstellen van een motor kan vermogen opleveren, maar dat is lang niet het enige. Ook een lager brandstof verbruik wordt vaak geconstateerd na het goed afstellen van de motor. Minder brandstof bespaard u geld en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Dus zoekt u een motortuner, of wilt u weten of wij wat voor u kunnen betekenen omtrent motorafstelling zodat u ook brandstof kunt besparen? Bel of mail ons gerust en wij helpen u graag verder.